semua Kategori
enEN
Berita

Berita

Kini kami telah mengeksport ke lebih daripada 30 negara, seperti Jerman, Malaysia, Emiriah Arab Bersatu, Oman, Bulgaria, Sepanyol dan sebagainya. Kualiti tinggi, harga berpatutan mereka telah mendapat reputasi yang baik daripada pelanggan

Batu asas bandar, meliputi sumbangan senyap

Masa: 2023-11-18 Hits: 19

Sebagai sebahagian daripada sistem pengangkutan dan saliran bandar, penutup lurang tidak mencolok tetapi memainkan peranan penting dalam memastikan operasi normal bandar.

Penutup lurang terutamanya ditemui di jalan raya, kaki lima dan kawasan bandar lain untuk menutup longkang dan akses pelabuhan. Mereka bukan sahaja menghalang pejalan kaki atau kenderaan daripada terjatuh ke dalam longkang, malah ia juga memudahkan krew penyelenggaraan bandar untuk mengakses dan menyelenggara sistem pembetung. Ini "penutup besi kecil" dalam infrastruktur bandar adalah biasa, tetapi ia membawa kedamaian bandar. Dalam kehidupan seharian, pejalan kaki melalui mereka, kenderaan yang menaikinya, semuanya kelihatan teratur. Kewujudan mereka menjadikan jalan raya bandar lebih rata, menyediakan persekitaran berjalan kaki yang lebih selamat dan selesa untuk orang ramai.

Untuk meningkatkan keselamatan dan ketahanan penutup lurang, beberapa bandar telah mula menggunakan bahan dan teknologi baharu. Bukan itu sahaja, beberapa tempat juga melalui teknologi Internet pada kulit pemantauan jauh, menyedari penutup keadaan genggaman masa nyata, penyelenggaraan dan pengurusan yang lebih cekap.

Walaupun penutup lurang adalah biasa, kerana kewujudannya, bandar-bandar dapat berjalan dengan lancar dalam kehidupan seharian yang sibuk.

Prev Seterusnya