semua Kategori
enEN
Berita

Berita

Kini kami telah mengeksport ke lebih daripada 30 negara, seperti Jerman, Malaysia, Emiriah Arab Bersatu, Oman, Bulgaria, Sepanyol dan sebagainya. Kualiti tinggi, harga berpatutan mereka telah mendapat reputasi yang baik daripada pelanggan

Apakah penutup lurang SMC?

Masa: 2023-11-18 Hits: 9

Bahan komposit SMC ialah singkatan kepada kompaun acuan Lembaran. Bahan mentah utama terdiri daripada GF (benang khas), UP (resin tak tepu), aditif pengecutan rendah, MD (pengisi) dan pelbagai aditif. Ia pertama kali muncul pada awal 1960-an di Eropah, pada tahun 1965 atau lebih, Amerika Syarikat dan Jepun telah membangunkan proses ini. China pada akhir 80-an, pengenalan barisan pengeluaran SMC maju asing dan proses pengeluaran. Komposit SMC dan produk acuan SMCnya, dengan sifat penebat elektrik yang sangat baik, sifat mekanikal, kestabilan haba, rintangan kakisan kimia. Jadi rangkaian aplikasi produk SMC agak biasa.

Penutup telaga digunakan untuk menutup jalan atau telaga dalam di rumah untuk mengelakkan orang atau objek terjatuh. Mengikut bahan, ia boleh dibahagikan kepada penutup lubang logam, penutup lubang konkrit simen gentian kekuatan tinggi, penutup lurang resin dan sebagainya. Umumnya bulat. Ia boleh digunakan untuk tali pinggang hijau, kaki lima, jalan kenderaan bermotor, dok, lorong dan sebagainya.

Penutup lurang acuan SMC, jenis penutup lurang berkekuatan tinggi berwarna-warni baharu, menggunakan teknologi canggih dan pengacuan peralatan, oleh Kementerian Pembinaan, Pusat Kebangsaan bagi Penyeliaan Kualiti dan Pemeriksaan Kejuruteraan Pembinaan, penutup lurang tugas berat galas kapasiti sehingga 400KN atau lebih, jauh lebih tinggi daripada piawaian kebangsaan 240KN, dan pada masa yang sama, selepas Pusat Kebangsaan bagi Penyeliaan Kualiti dan Pemeriksaan ujian FRP, indeks tahan penuaan jauh melebihi standard kebangsaan. Produk ini boleh digunakan secara normal dari -40 ℃ hingga 90 ℃. Hayat perkhidmatan lebih lama daripada penutup lurang besi tuang selama lebih daripada 5-10 tahun, dan indeks prestasinya memenuhi dan melebihi keperluan antarabangsa produk serupa, dan ia adalah produk yang lebih baharu yang menggantikan penutup lurang jenis lain. Digunakan secara meluas dalam perbandaran, saluran paip, saluran, bekalan kuasa, bekalan air dan projek lain.

Prev Seterusnya